CBS AQUAMARIJN

maandag 11 juni 2012

Rupsenklas in de Jumbo!

Woensdag 6 juni gingen we ook met de Rupsenklas boodschappen doen bij de échte Jumbo! Alle kinderen hadden thuis allemaal een boodschappenlijstje gemaakt van wat ze graag wilden eten en drinken in de fruitpauze.
 Eerst allemaal maar eens een mandje pakken en dan kijken wat we nodig hebben... In ieder geval iets drinken..
 
... dan een vers warm broodje van de broodafdeling of fruit van de fruitafdeling. Het fruit moesten we natuurlijk wel afwegen, want dan pas weet je hoe duur het is. Waarom was de ene banaan nou 5 cent duurder dan de andere? Natuurlijk, de duurdere banaan is gewoon een beetje zwaarder. Weer wat geleerd! 
 
Eens even kijken... Hebben we alles wat op ons lijstje staat? 
 
Jahoor, dan kunnen we alles op de lopende band leggen en onze portemonnee pakken om te betalen!

Na het boodschappen doen kregen we een rondleiding van Klaas Jan en mochten we nog even spelen in de ballenbak. 
 
We mochten met Klaas Jan mee het kantoortje in waar allemaal tv-schermen hingen. Hij vertelde ons dat er in de winkel allemaal camera's hangen om goed in de gaten te houden of er iets mis gaat of er misschien wel een dief is die spulletjes meepikt..  

We zagen ook hoe de flessenmachine aan de achterkant werkt en mochten allemaal even met een fles mikken.Ook keken we nog even in het kantoortje van de baas en pikten we stiekem een snoepje (sssssst!!). Tot slot gingen we naar de vleeswarenafdeling waar we allemaal een broodje kaas of worst mochten kiezen. 

Het broodje ging door een speciale machine en kwam er ingepakt weer uit.

Bedankt Klaas Jan en alle papa's en mama's die met ons mee wilden naar de Jumbo! We vonden het super!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten