CBS AQUAMARIJN

zaterdag 2 juni 2012

Naar de échte Jumbo!

Vrijdag 25 mei gingen we met de hele Bijenklas boodschappen doen bij de échte Jumbo! Thuis hadden we allemaal een boodschappenlijstje gemaakt van wat we graag wilden eten en drinken in de fruitpauze. En daar gingen we dan met ons boodschappenmandje...

Even kijken wat we nodig hebben. Op welke afdeling zouden we moeten zijn?

 
Ja, het drinken hebben we gevonden! Nu nog naar de fruitafdeling.

Op het fruit vonden we geen streepjescode, maar wel op het bonnetje dat uit de weegschaal kwam. Op naar de kassa! Alle boodschappen gingen op de lopende band.

Alles gescand? Betalen maar. Gelukkig hadden we allemaal genoeg geld in onze portemonnee zitten. Het leukste hadden we voor het laatst bewaard: lekker spelen in de apenkooi én een rondleiding achter de schermen!

Martin vertelde ons dat er in de Jumbo allemaal geheime camera's verstopt zitten. Zo kunnen ze alles goed in de gaten houden op een tv-scherm. Gelukkig hadden wij allemaal netjes betaald voor onze boodschappen.

We zagen hoe de flessenmachine aan de achterkant werkt en mochten allemaal even met een fles mikken. Ook namen we -brrrrrrrr!- een kijkje in de diepvries.

Tot slot gingen we naar de broodafdeling waar we allemaal een broodje kaas of worst mochten kiezen. Het broodje ging door een speciale machine en kwam er ingepakt weer uit.
We vonden het super in de Jumbo! Op school hebben we heerlijk gesmuld van onze boodschappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten