CBS AQUAMARIJN

zondag 1 mei 2011

Afscheid meester Remco

Na een stageperiode van ruim een half jaar hebben we afgelopen donderdagmiddag afscheid genomen van meester Remco. We hebben er met z'n allen een feestje van gemaakt. We begonnen de middag buiten op het plein. We hebben heerlijk in het zonnetje gespeeld. Om twee uur kwam er plotseling bezoek: de moeder van Remco kwam de traktatie brengen. De meester mocht op zijn mooi versierde stoel staan en de kinderen van de Varkentjesklas zongen een afscheidslied:

'Meester Remco neemt nu afscheid dat vinden we jammer.
Hij gaat nu naar Albert Heijn en dat vinden wij niet fijn.
Veel succes en veel plezier, wij zullen je missen hier!'
(op de wijs van 'k zag twee beren)

Na het lied kreeg de meester ook nog twee prachtige cadeaus van de kinderen: alle kinderen hebben hun hand omgetrokken, uitgeknipt en mooi gekleurd, omdat we de meester uitzwaaien.
En we hebben een heleboel lieve dingen over de meester opgeschreven en op een groot papier geprint met alle namen erbij:

Maar de meester had ook een verrassing voor ons: iedereen kreeg een lekker ijsje! De juffen kregen zelfs een heerlijk gebakje en lekkere chocolaatjes én juf Lisanne kreeg nog een prachtig boeket.


Toen de ijsjes op waren, was het feestje nog niet voorbij. We zijn met alle kinderen naar een speeltuintje gegaan. Daar mochten we nog een half uurtje lekker spelen. Daarna was het helaas tijd om echt afscheid van de meester te nemen... Gelukkig mocht iedereen hem nog een knuffel of een hand geven.


Beste Remco: bedankt voor de geweldige inzet het afgelopen half jaar! En misschien tot ziens bij Albert Heijn (Florisplein) !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten